Modelele hostess (feminine sau masculine) sunt persoane cu aspect fizic placut, inteligente, educate, mereu zambitoare, foarte comunicative, stiu sa capteze si sa mentina interesul interlocutorului/invitatului, sa intretina o atmosfera placuta in cadrul targurilor si expozitiilor cu diverse teme, conferintelor sau lansarilor, simpozioanelor, in cadrul diverselor petreceri, aniversari sau oricarui alt eveniment.

Atributiile lor sunt:

- primirea invitatilor cu un zambet si salut calduros (eventual un anumit "speech" dat de client);

- inregistrarea invitatilor/vizitatorilor;

- oferirea de informatii cu caracter general, brosuri, machete, fluturasi invitatilor/vizitatorilor (la cerere se pot face traininguri de pregatire de catre agentia noastra pe baza materialelor furnizate de client sau direct de catre client);

- servirea invitatilor/vizitatorilor cu bauturi, gustari;

- ghidarea acestora catre personalul calificat al firmei;

- traducerea in/din diverse limbi straine. Hostessele noastre vorbesc: Engleza, Franceza, Italiana, Spaniola, Germana, Turca, Rusa, Maghiara, Greaca, Japoneza, Portugheza, precum si altele;

- atragerea de vizitatori;

- intretinerea unei atmosfere placute dar si orice alta activitate solicitata de client pentru a-i usura munca si agreata de agentie.

Noi va oferim persoana potrivita cu experienta potrivita, adaptata perfect necesitatilor dvs. Avem reprezentanti in majoritatea oraselor din tara, fiind una din cele mai cunoscute agentii de hostess. Consultati baza noastra de date (puteti vizualiza si sectiunea "modele"), alegeti modelele/hostessele preferate iar lista dvs. cu cele preferate va fi transmisa automat catre noi. In cel mai scurt timp veti primi raspunsul nostru.

Si pentru ca identitatea vizuala face diferenta, alaturi de tipul si calitatea serviciilor, puteti creste impactul vizual asupra invitatilor/vizitatorilor dvs. prin folosirea unor costumatii personalizate (pe care noi vi le punem la dispozitie inclusiv incaltaminte), in culorile si cu logo-ul firmei, adaptate la tematica/mesajul evenimentului.

Tot in acest scop noi va furnizam si make-up&hair styling, tatuaje temporare dar si alte servicii adiacente.

Daca doriti puteti vizualiza cateva poze de la evenimente.