• Prima pagina-
 •   Modele   -
    Hostesse  -
    Sampling  -
    Organizare evenimente  -
    Animatoare  -
    Casting film/tv
 

Suntem o echipa tanara si motivata, dinamica si mereu la dispozitia clientului, pregatita sa ne adaptam nevoilor specifice ale fiecaruia. Am invatat din 2005 si pana in prezent, din experienta, ce inseamna sa fii dedicate si serios, sa construim relatii stabile cu partenerii vechi, iar pe cei noi sa-i atragem de partea noastra.

Suntem o agentie de casting si modeling care, prin cele 4 Divizii, va pune la dispozitie o baza de date de peste 10.000 de persoane, pentru a satisface si cele mai mari cerinte in materie de casting, cu peste 3.000 de promoteri si hostesse in Bucuresti si in principalele orase din tara, peste 100 de modele, unele fiind modele internationale, peste 6.000 de actori profesionisti sau amatori, figuratie simpla sau speciala plus public spectator, copii sau talente speciale, dansatori si coregrafi, animatoare pentru cluburi, MC, DJ, dar si cei mai cunoscuti make-up artisti, hair stylisti, designeri si fotografi pentru a contribui la succesul evenimentului/produsului dumneavoastra.

Toti au experienta necesara si numai impreuna si datorita lor avem un portofoliu impresionant de clienti cu care ne mandrim.

Scopul nostru este sa ne mentinem si sa ne sporim profesionalismul in toate privintele, sa pastram aceeasi relatie puternica si sanatoasa atata cu modelele/actorii/figuratia/promoterii/persoanele din baza noastra de date, cat si cu clientii nostri.


Ne bucuram ca sunteti interesati de agentia noastra si va invitam sa vizitati sectiunea dorita (ex.: modele, casting, actori, figuratie, hostesse sau inregistrare in baza de date). De asemenea, nu ezitati sa ne contactati, indiferent de intrebarile/cerintele dumneavoastra sau pentru a va organiza un casting profesionist!